Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare ve yavrusu görmek

Rüyada fare ve yavrusu görmek

Rüyada fare ve yavrusu görmek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına rivayet eder.

Rüyada fare ve yavrusu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki birisinin beklenmedik tavırları ya da hareketleri nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Rüyada evde yavru fare görmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine delalettir.

Rüyada beyaz fare yavrusu görmek çok iyi kazançlar elde edileceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine inanılır.

Rüyada fare yavrusu görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, kısmetinin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada ölü fare yavrusu görmek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yavru fare görmek çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına yorulur.

Rüyada yavru kedi ve fare görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü fare yavrusu görmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına delalettir.

Rüyada evde fare yavrusu görmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments