Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayı beslemek

Rüyada ayı beslemek

Rüyada ayı beslemek hayırlı işlere imza atacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ayı beslemek gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri ya da haberleri saklamakla veya başkalarının işlerine karışmakla suçlanabilirsiniz.

Rüyada ayı beslemek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayı yavrusu beslemek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya delalet etmektedir.

Rüyada ayıyı beslemek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, güzel bir hayatı olacağına, güvenini sarsacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru ayı beslemek dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına rivayet eder.

Rüyada evde ayı beslemek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, faturalarını ödeyemez olacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kumru beslemek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına işarettir.

Rüyada kirpi beslemek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada leopar beslemek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, huzur ve kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments