Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatır mezarı görmek

Rüyada yatır mezarı görmek

Rüyada yatır mezarı görmek bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, moralinin düzeleceğine, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada yatır mezarı gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek olmanız gerekiyor.

Rüyada yatır mezarı görmek günah işleyeceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, başarılarını arttıracağına delalettir.

Rüyada yatır mezar görmek onlardan iyilik ve yardım göreceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına işarettir.

Rüyada falakaya yatırılmak eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada camide yatır görmek çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine delalet eder.

Rüyada yatırda namaz kılmak iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada faize para yatırmak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, işinden evine gidip geleceğine rivayet eder.

Rüyada yatırda dua etmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada kadın yatır görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments