Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatırlar görmek

Rüyada yatırlar görmek

Rüyada yatırlar görmek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada yatırlar gördüyseniz:

  • Gururlu ya da yanına yaklaşılamaz gibi görünmeyin, bırakın çevreyi sevdiğinizi bile korkutuyorsunuz.

Rüyada bebeği yatırmak yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bahçede yatır görmek refah içinde yaşayacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine delalet eder.

Rüyada evliya yatırı görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, itibar kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada yatıra dua etmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, önünü açacağına delalettir.

Rüyada yatırda namaz kılmak kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, şifaya kavuşacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatır görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, zorlukların geride kalacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bebek yatırmak sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına işarettir.

Rüyada bankaya para yatırmak kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments