Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta yatan bir erkek görmek

Rüyada yatakta yatan bir erkek görmek

Rüyada yatakta yatan bir erkek görmek sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, hoş muhabbette olacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada yatakta yatan bir erkek gördüyseniz:

  • Genelde olayların gelişiminde kendinize hakim olabiliyorsunuz.

Rüyada yatakta bir erkekle yattığını görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatakta yatan bir erkek görmek huzursuz geçen günlerin biteceğine, günden güne sorunlarının artacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatakta yatan erkek görmek hayıflanacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına alamet eder.

Rüyada kocasının yatakta yattığını görmek borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine yorulur.

Rüyada yatakda yattığını görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, istediği gibi hareket edeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin yatakta yattığını görmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, terfi edeceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz yatakta yattığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine inanılır.

Rüyada yatakta yatan adam görmek kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments