Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçe bellediğini görmek

Rüyada bahçe bellediğini görmek

Rüyada bahçe bellediğini görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bahçe bellediğini gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizin duygusaldan çok fiziksel ağırlıklı olmaları mümkündür.

Rüyada bahçe bellediğini görmek bunalıma gireceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada bahçe bellemek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, yolunun açılacağına işarettir.

Rüyada bahçeyi bellemek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, halinin iyi olduğuna, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada yer bellemek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada toprak bellediğini görmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına tabir olunur.

Rüyada bostan bellemek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada bel bellemek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada kürekle toprak bellemek ulvi kimse haline geleceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments