Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatalak hasta olmak

Rüyada yatalak hasta olmak

Rüyada yatalak hasta olmak değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine delalet eder.

Rüyada yatalak hasta olmak gördüyseniz:

  • Sözlerine dikkat etmezlerse ufak bir çatışma olabilir.

Rüyada yatalak hastaya bakmak daha iyi mağazalardan giyineceğine, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yatalak erkek hasta görmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine işarettir.

Rüyada yatalak hastanın iyileştiğini görmek kötü günlerin biteceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatalak hasta olduğunu görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine delalettir.

Rüyada yatalak hasta olmak başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada yatalak hastayı yürürken görmek çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada hasta yatalak görmek rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, yenileneceğine yorulur.

Rüyada yatalak hastanın yürüdüğünü görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments