Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta timsah görmek

Rüyada yatakta timsah görmek

Rüyada yatakta timsah görmek zenginlik kazanacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, çaresiz durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatakta timsah gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin vereceği tepkilerden eminseniz, bir kez daha düşünmelisiniz.

Rüyada yatakta timsah görmek karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatağın altında timsah görmek başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, zor günlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada mavi timsah görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına inanılır.

Rüyada timsah tarafından ısırılmak keyfinin ve neşesinin artacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada timsahın birini yediğini görmek kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yüksek moralli olacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada timsah eti yediğini görmek problemlere çözüm bulunacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine tabir olunur.

Rüyada timsahın yılan yediğini görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine inanılır.

Rüyada yeşil renkli timsah görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments