Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta şeker görmek

Rüyada yatakta şeker görmek

Rüyada yatakta şeker görmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatakta şeker gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konular ön plana çıkabilir veya sevdiğiniz bir akrabanızın sağlık sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada yatakta şeker görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına alamet eder.

Rüyada çikolatalı şeker görmek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına delalet eder.

Rüyada şeker ev görmek imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada karınca ve şeker görmek nifak sokanların cezalandırılacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine işaret eder.

Rüyada şeker ve lokum yemek uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada şeker istemek hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mevlana şekeri yemek ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada mevlit şekeri görmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, anne duasının açılacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments