Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeker istemek

Rüyada şeker istemek

Rüyada şeker istemek maddi gücünün her geçen gün artacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına işarettir.

Rüyada şeker istemek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık bir teklifle veya bir sorunun çözümüne yarayabilecek bir bilgiyle gelebilir.

Rüyada birinden şeker istemek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeker istemek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine yorulmaktadır.

Rüyada toz şeker istemek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada mezardan şeker toplamak çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada küp şeker dağıtmak helal ve geniş rızık elde edeceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına inanılır.

Rüyada şeker temizlemek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine inanılır.

Rüyada limonlu şeker görmek bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, tamamlanmadan kalacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine delalettir.

Rüyada kestane şekeri görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments