Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta sarılmak

Rüyada yatakta sarılmak

Rüyada yatakta sarılmak başarılarının çoğalacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, işlerinden feragat edeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yatakta sarılmak gördüyseniz:

  • Daha sonra da normal hayat akışınız içinde sevdiğiniz insana gereken ilgiyi gösterin.

Rüyada yatakta sarı yılan görmek yaşam standartlarının artacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine rivayet eder.

Rüyada yatakta sarılmak yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine, düşmanlarının güçleneceğine alamet eder.

Rüyada sarı yatak görmek eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada sarı renkli yatak görmek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatakta sevgiliye sarılmak ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine rivayet eder.

Rüyada yatakta bir erkeğe sarılmak hayırlı bir işe adım atılacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına delalet eder.

Rüyada yatakta uyuyan erkek görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, kötü halinden eser kalmayacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatakta ters yatmak dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments