Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı yatak görmek

Rüyada sarı yatak görmek

Rüyada sarı yatak görmek şöhretli biri olunacağına, ihanet göreceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı yatak gördüyseniz:

  • Mevcut amaçlarınızda ilerleme kaydedebilir veya tamamen başka bir alanda ilerlemeniz gerektiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada sarı yatak görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatakta sarılmak kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine rivayet eder.

Rüyada yatakta sarı yılan görmek işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yatakta bir erkeğe sarılmak kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, elindekini de bitireceğine, mallarının da hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı renkli yatak görmek hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, iş hayatında değişiklik yapacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada yatakta sevgiliye sarılmak yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, parasız ve işsiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada ahşap yatak görmek onunla yeniden kavuşacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yatakda böcek görmek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments