Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta bir erkeğe sarılmak

Rüyada yatakta bir erkeğe sarılmak

Rüyada yatakta bir erkeğe sarılmak beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına delalet eder.

Rüyada yatakta bir erkeğe sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda suçluluk hissedebilirsiniz.

Rüyada yatakta bir erkeğe sarılmak gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada yatakta sarılmak günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yatakta sevgiliye sarılmak huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına tabir olunur.

Rüyada sarı renkli yatak görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, refah düzeyinin artacağına tabir olunur.

Rüyada yatakta sarı yılan görmek insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Rüyada sarı yatak görmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeği yatakta görmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına işarettir.

Rüyada yatakta uyuyan erkek görmek düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, güzelliklerle dolacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments