Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serili yataklar görmek

Rüyada serili yataklar görmek

Rüyada serili yataklar görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, alkış alacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, kıtlığın meydana geleceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine rivayet eder.

Rüyada serili yataklar gördüyseniz:

  • Evde değişiklik planlayabilirsiniz.

Rüyada yere serilmiş yatak görmek zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, bol dua edeceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına inanılır.

Rüyada serilmiş yatak görmek çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatak serip yatmak atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına rivayet eder.

Rüyada serili yatak görmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına delalet eder.

Rüyada yere serili yatak görmek hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, bir sıkıntıya girmeye yorulmaktadır.

Rüyada serili yataklar görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yerde serili yatak görmek ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada ters serilmiş halı görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments