Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak örtüsü yıkamak

Rüyada yatak örtüsü yıkamak

Rüyada yatak örtüsü yıkamak huzurlu günler görüleceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada yatak örtüsü yıkamak gördüyseniz:

  • Ardından, kendi içinizde bir çözümleme yapıp, doğru duygular beslemeye başlayabilirsiniz.

Rüyada yatak örtüsü yıkamak saygısını toplayacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yatak örtü görmek rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına delalettir.

Rüyada yatak örtüsü aldığını görmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz örtülü yatak görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada turuncu yatak örtüsü görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada mor renk yatak örtüsü görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, bedeninin şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada krem rengi yatak örtüsü görmek kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, arzuların yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada saten yatak örtüsü görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments