Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağırsak solucanı görmek

Rüyada bağırsak solucanı görmek

Rüyada bağırsak solucanı görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, rahatsızlık duyulacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bağırsak solucanı gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu kendinize çok fazla sorun etmeyin.

Rüyada bağırsak solucanı düşürmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, geçim derdinin sona ereceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına delalet eder.

Rüyada bağırsak solucanı görmek hem de yeni mülkler satın alacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine alamet eder.

Rüyada kendi bağırsağını görmek böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Rüyada hayvan bağırsağı yemek bazı kişilerin kalbini kıracağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, para yatıracağına inanılır.

Rüyada bağırsağının çıktığını görmek hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, yatırımların heba olacağına yorulur.

Rüyada hayvan bağırsağı temizlemek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, ailesini hem gururlandıracağına delalet eder.

Rüyada hayvan bağırsağı görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına yorulmaktadır.

Rüyada kalın bağırsak görmek bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments