Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın bağırsak görmek

Rüyada kalın bağırsak görmek

Rüyada kalın bağırsak görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine, geçimin kolaylaşacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada kalın bağırsak gördüyseniz:

  • İş konusundaki başarılarınız devam ederken, parasal konularda iyileştirmelere yönelik çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz.

Rüyada kalın bağırsak görmek parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Rüyada insan bağırsağı yemek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına delalet eder.

Rüyada bağırsak yemek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hayvan bağırsağı görmek fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyun bağırsak görmek çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bağırsak kurdu dökmek kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının bağırsağını görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, dinç kalacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bağırsak ameliyatı olmak yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments