Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağın üstünde yılan görmek

Rüyada yatağın üstünde yılan görmek

Rüyada yatağın üstünde yılan görmek kötü işlere girmeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada yatağın üstünde yılan gördüyseniz:

  • Sizi uzlaşmaya zorlayan ya da kontrol etmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yatak üstünde yılan görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına inanılır.

Rüyada yatağın üstünde yılan görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına işaret eder.

Rüyada yatak üstünde böcek görmek ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada yatağın üstünde karınca görmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına alamet eder.

Rüyada yatağın üstünde oturmak kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatak üstünde oturmak kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada yatağın üstünde gelinlik görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada yatağın üstünde böcek görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments