Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağırsak kusmak

Rüyada bağırsak kusmak

Rüyada bağırsak kusmak dualarının gerçekleşeceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, kazançlı kapıların açılacağına delalet eder.

Rüyada bağırsak kusmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinize tedbirli yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada bağırsak kusmak hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, büyük bir borcun altına gireceğine işarettir.

Rüyada insan bağırsağı yemek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, hayırlı adımlar atılacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada inek bağırsağı görmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya inanılır.

Rüyada bağırsak kurdu dökmek sıkıntı çekeceğine, büyük bir ihanete uğranacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının bağırsağını görmek dini vecibelerini yerine getireceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, tatsızlık olacağına inanılır.

Rüyada insan bağırsağı görmek hak yemeyeceğine, zor günlerden geçeceğine, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada ağızdan bağırsak çıkarmak eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına tabir olunur.

Rüyada hayvan bağırsağı temizlemek o kimselerden menfaat göreceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments