Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağırsak yemek

Rüyada bağırsak yemek

Rüyada bağırsak yemek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, kalp kırmayacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada bağırsak yemek gördüyseniz:

  • Zorlandığınız bazı konular varsa, akışa bırakmak, yine, bir o kadar zor olabilir.

Rüyada bağırsak yemek kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada hayvan bağırsağı yemek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Rüyada insan bağırsağı yemek yeni bir sorumluluk altına gireceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bağırsağının çıktığını görmek kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, eline büyük paralar geçeceğine alamet eder.

Rüyada koyun bağırsağı temizlemek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına rivayet eder.

Rüyada hayvan bağırsak görmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, işlerinin kötüye gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada tavuk bağırsağı görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, para kazanmaya, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına işaret eder.

Rüyada kedi bağırsağı görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments