Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağırsak çıkarmak

Rüyada bağırsak çıkarmak

Rüyada bağırsak çıkarmak herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, hüsrana uğrayacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işarettir.

Rüyada bağırsak çıkarmak gördüyseniz:

  • Fazla bilindik olmayan yolların denenmesinin ya da göz önünde olmamanın hayatın normal akışı üzerinde çok fazla etkisi olmayacağı gerçeği ortaya çıkabilir.

Rüyada bağırsak çıkarmak işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, tatsız günlerin geride bırakılacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağızdan bağırsak çıkarmak iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada bağırsak temizlemek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzından bağırsak çıktığını görmek hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuk bağırsağı görmek o kimselerden menfaat göreceğine, helal lokma yiyeceğine, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına rivayet eder.

Rüyada bağırsak solucanı düşürmek zor durumlara düşeceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada kalın bağırsak görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bağırsak kurdu görmek kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments