Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kadınla yürümek

Rüyada yaşlı kadınla yürümek

Rüyada yaşlı kadınla yürümek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, elindeki malların gideceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı kadınla yürümek gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler, tadilat, taşınma veya ortam değişimi yeni başlangıçlar yapılmasına olanak tanıyabilir.

Rüyada yaşlı kadınla yürümek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, ufkunun açılacağına delalettir.

Rüyada yaşlı bir kadını sırtında taşımak ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı kadın öpmek mutluluğun kapıyı çalacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına tabir olunur.

Rüyada tanınmayan yaşlı kadın görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine alamet eder.

Rüyada sırtında yaşlı kadın taşımak hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı bir kadına sarılmak dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı bir kadını taşımak rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı bir kadını genç görmek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, müjdeli haberler alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments