Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı bir kadınla yatmak

Rüyada yabancı bir kadınla yatmak

Rüyada yabancı bir kadınla yatmak şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına işarettir.

Rüyada yabancı bir kadınla yatmak gördüyseniz:

  • Belli başlı konularda daha hızlı ilerlemenin veya belli işleri üstlenebilmenin ya da altından kalkabilmenin yollarını arıyabilirsiniz.

Rüyada yabancı kadınla yatmak aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı bir kadınla yatmak hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı bir erkekle yatmak tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, musibetlerin yaşanacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada yabancı bir erkekle yatakta yatmak yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına delalettir.

Rüyada yabancıyla yatmak fakirliğinin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı erkekle yatmak mutlu günlerin yakında olduğuna, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı evde yatmak sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, manevi mutluluğu tadacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı biriyle yatmak en önemli anlarda destek görüleceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments