Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir kadınla yatmak

Rüyada başka bir kadınla yatmak

Rüyada başka bir kadınla yatmak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, güzel haberlerin alınacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, umutsuz olacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına alamet eder.

Rüyada başka bir kadınla yatmak gördüyseniz:

  • Yer ya da ortam değişikliği kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada başka bir kadınla yatmak sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya yorulmaktadır.

Rüyada başka kadınla yatmak uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka adamla yatmak iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka erkekle yatmak rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka evde yatmak haklılığının anlaşılacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada başka bir adamla yatmak aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, sorumlu tutacağına işarettir.

Rüyada başka biriyle yatmak işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, elinin darlaşacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir evde yatmak sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments