Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağırmak isteyip bağıramamak

Rüyada bağırmak isteyip bağıramamak

Rüyada bağırmak isteyip bağıramamak hastalıkların şifa bulacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, güzel huylarının değişeceğine, gönülsüzce bir yere gideceğinize, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine tabir olunur.

Rüyada bağırmak isteyip bağıramamak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda diğerlerini sizden daha şanslı buluyor olabilirsiniz.

Rüyada bağırmak isteyip bağıramamak büyük borçlar alınacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bağırıp ağlamak yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bağıran kadın görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına inanılır.

Rüyada bağıra bağıra şarkı söylemek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, şifa ve moral bulacağına delalettir.

Rüyada bağırıp sesini duyuramamak elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bağırarak dua etmek üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, yükünün hafifleyeceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bağırarak dua okumak zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bağırıp çağırmak vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments