Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı birini taşımak

Rüyada yaşlı birini taşımak

Rüyada yaşlı birini taşımak yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, başarılarının takdir edileceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı birini taşımak gördüyseniz:

  • Seminer, kurs veya konferanslara katılabilir ya da sevdiğiniz kişilerle samimi diyaloglar içerisine girebilirsiniz.

Rüyada yaş odun taşımak sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı adamı sırtında taşımak güzel günlerine gölge düşeceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı birini taşımak makam edineceğine, onlardan medet umacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adamı sırtında taşımak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın taşımak ticaretin önünün açılacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, işlerini büyüteceğine delalettir.

Rüyada yaşlı birini sırtında taşımak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadını taşımak sorunların birdenbire daha da artacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine rivayet eder.

Rüyada sırtında yaşlı kadın taşımak ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments