Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı birini dövmek

Rüyada yaşlı birini dövmek

Rüyada yaşlı birini dövmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, onlara hayrının dokunacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı birini dövmek gördüyseniz:

  • Dalgın, kararsız, uykusuz veya halsiz olabiliriz ya da kafa karışıklıkları veya belirsizlikler söz konusu olabilir.

Rüyada yaşlı adam dövmek kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, günü birlik tatillere çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı birini dövmek tüm arzularının yerine geleceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı bir adamı dövmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine işarettir.

Rüyada yaşlı bir kadını dövmek rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, kazancın katlanacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına delalettir.

Rüyada yaşlı kadını dövmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı dövmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı adamı dövmek bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine inanılır.

Rüyada yaşlı kadın dövmek el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments