Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı erkekle evlenmek

Rüyada yaşlı erkekle evlenmek

Rüyada yaşlı erkekle evlenmek ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, hak yolundan uzaklaşacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına inanılır.

Rüyada yaşlı erkekle evlenmek gördüyseniz:

  • Pek yakın bir arkadaşınız olmasa da bir tanıdığınızın lüzumsuz konuşmalarla sizi meşgul etmesi olasıdır.

Rüyada yaşlı erkekle evlenmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı erkekle evlendiğini görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir erkekle evlendiğini görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada orta yaşlı erkekle evlenmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına işarettir.

Rüyada yaşça büyük biriyle evlenmek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, daha büyük kazançlar elde edileceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine yorulur.

Rüyada yaşlı biriyle evlenmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı adamla evlendiğini görmek gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet eder.

Rüyada yaşından büyük biriyle evlenmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments