Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çingeneden bir şey almak

Rüyada çingeneden bir şey almak

Rüyada çingeneden bir şey almak ticaretin açılacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada çingeneden bir şey almak gördüyseniz:

  • Başarıyı garantiledikten sonra istediğiniz şekilde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada çingeneden bir şey almak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı çingene görmek kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çingene erkek görmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına tabir olunur.

Rüyada çingene bebeği görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada çingene hırsızlık yaparken görmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada kalabalık çingene görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına yorulur.

Rüyada çingeneyi kovmak huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, kafasının rahatlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çingeneye yiyecek vermek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments