Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağıra bağıra ağladığını görmek

Rüyada bağıra bağıra ağladığını görmek

Rüyada bağıra bağıra ağladığını görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, çok sevinçli haberler alacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine delalettir.

Rüyada bağıra bağıra ağladığını gördüyseniz:

  • Romantik planlar yapabilir veya sevdiğiniz kişilerle biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada bağıra bağıra ağlamak maddi zarara gireceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada bağırarak ağladığını görmek fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine alamet eder.

Rüyada başkasının bağırarak ağladığını görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bağırarak ağlamak zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, para sıkıntısı çekeceğine, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada bağıra bağıra ağladığını görmek rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, yeni kısmetlere nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bağırıp ağlamak işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, hayra ve esenliğe, bereketi ve zenginliği bulacağına delalettir.

Rüyada bağırıp ağladığını görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bağırıp sesi çıkmamak hem birincilik hem de kazanç getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments