Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağırarak ağlamak

Rüyada bağırarak ağlamak

Rüyada bağırarak ağlamak başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine delalettir.

Rüyada bağırarak ağlamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya romantik planlar hayatınızın güzelleşmesini sağlayabilir.

Rüyada bağıra bağıra ağlamak epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bağırarak ağlamak çekilen zahmetin sona ereceğine, çirkin sözler işitileceğine, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada bağıra bağıra ağladığını görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına alamet eder.

Rüyada bağırıp ağladığını görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının bağırarak ağladığını görmek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bağırıp ağlamak uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine işarettir.

Rüyada bağırarak ağladığını görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada bağırmak isteyip bağıramamak rızkının da genişleyeceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments