Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı birinin evlendiğini görmek

Rüyada yaşlı birinin evlendiğini görmek

Rüyada yaşlı birinin evlendiğini görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine inanılır.

Rüyada yaşlı birinin evlendiğini gördüyseniz:

  • Gelişmelerin büyüsüne kapılan yakınlarınızın sizi hızlı karar vermeye zorlamalarına kulak asmamalısınız.

Rüyada yaşlı bir kadınla evlenmek ihtiyaçlarını giderebileceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, bahtının da çok parlak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı biriyle evlendiğini görmek müjdeli haberle geleceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada yaşlı bir adamla evlenmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adamla evlendiğini görmek yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına inanılır.

Rüyada kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine inanılır.

Rüyada orta yaşlı bir adamla evlenmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına delalet eder.

Rüyada yaşça büyük biriyle evlenmek büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sermaye kaybedeceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada yaşından büyük biriyle evlenmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments