Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı birinden kaçmak

Rüyada yaşlı birinden kaçmak

Rüyada yaşlı birinden kaçmak kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada yaşlı birinden kaçmak gördüyseniz:

  • Aynı şekilde diğerlerine yardım önermeniz karşı tarafın gözünde değerinizi arttırabilir.

Rüyada yaşlı birinden kaçmak sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı bir kadından kaçmak hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı adamdan kaçmak ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı kadından kaçmak gücünün ve şansının yaver gideceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı bir adamdan kaçmak sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, şansının kendinden yana olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına işaret eder.

Rüyada atılan taşlardan kaçmak yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine işarettir.

Rüyada evlenmek için kaçmak kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, yeni bir hayata adım atılacağına işarettir.

Rüyada siyah domuzdan kaçmak olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments