Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atılan taşlardan kaçmak

Rüyada atılan taşlardan kaçmak

Rüyada atılan taşlardan kaçmak çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, işlerin eski haline döneceğine, imkanlarının artacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada atılan taşlardan kaçmak gördüyseniz:

  • Belli plan veya programlarınızı uygulamanıza veya hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımı dokunabilecek kişilerle bir araya gelmeniz durumunda istekleriniz gerçekleşebilir.

Rüyada atılan taşlardan kaçmak fakir fukaranın karnının doyurulacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Rüyada atılan taşı yakalamak bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, rızkının kesilmeyeceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada atılan taşı tutmak dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada atılmış ekmek görmek bazı konularda önayak olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dikiş atılması görmek fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada temeli atılmış inşaat görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, geçim derdinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada işten atılacağını görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, rahat bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada çöpe atılmış bebek görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, makbul olan mallar edineceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments