Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı teyzeler görmek

Rüyada yaşlı teyzeler görmek

Rüyada yaşlı teyzeler görmek rahat edileceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, kazancının günden güne düşeceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı teyzeler gördüyseniz:

  • Bazı kişiler öneri, tavsiye ya da yorumlarınıza ihtiyaç duymuyor veya sizi yanlış anlıyor olabilir.

Rüyada yaşlı teyzeyle konuşmak ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı teyzeden para almak yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına delalettir.

Rüyada yaşlı teyzeye para vermek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı teyzeye sarılmak yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı teyzeye bakmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına inanılır.

Rüyada yaşlı bir teyzeye yardım etmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı teyzenin elini öpmek keyfinin kaçacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada yaşlı bir teyzeyle konuşmak haybeye para ve zaman harcayacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments