Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı adamla evlendiğini görmek

Rüyada yaşlı adamla evlendiğini görmek

Rüyada yaşlı adamla evlendiğini görmek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı adamla evlendiğini gördüyseniz:

  • Belli jest ya da yardım taleplerinizin götürüsü getirisinden fazla olabilir.

Rüyada yaşlı bi adamla evlenmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada orta yaşlı bir adamla evlenmek ana baba dualarının alınacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı adamla evlendiğini görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adamla evlenmek anne baba ile ters düşüleceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adamla evlendiğini görmek yeni maddi kapıların size açılacağın, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı bir adamla sevgili olmak sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı hasta adam görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı adam ve kadın görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments