Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlanmış kadın görmek

Rüyada yaşlanmış kadın görmek

Rüyada yaşlanmış kadın görmek düşmanların önlerinin açılacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, başarılarının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlanmış kadın gördüyseniz:

  • Sağlık olarak hassassınız.

Rüyada gelinlik giyen yaşlı kadın görmek üçüncü gözünün açılacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına delalet eder.

Rüyada bastonlu yaşlı kadın görmek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına inanılır.

Rüyada yaşlı kadın öldürmek başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanınmayan yaşlı kadın görmek hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, ailesini hem gururlandıracağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı kadına sadaka vermek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başörtülü yaşlı kadın görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı kadın eli görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı kadın ziyaret etmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments