Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kadınla beraber olmak

Rüyada yaşlı kadınla beraber olmak

Rüyada yaşlı kadınla beraber olmak yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, dinde bilginleşeceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı kadınla beraber olmak gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızı zorlamanız da mümkündür.

Rüyada yaşlı kadınla beraber olmak elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, istediği başarıyı göstereceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı adamla beraber olmak maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, elinin dara düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada evli kadınla beraber olmak çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın erkek beraber namaz kılmak iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, bunalacağına tabir olunur.

Rüyada kadınla beraber olmak bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine rivayet eder.

Rüyada hamile kadınla beraber olmak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, afiyette giden düzeninden olacağına tabir olunur.

Rüyada kadın görünümlü erkekle beraber olmak işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada bir kadınla beraber olmak yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, fakir fukaraya yardım edeceğine, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments