Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı biriyle evli olduğunu görmek

Rüyada yaşlı biriyle evli olduğunu görmek

Rüyada yaşlı biriyle evli olduğunu görmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı biriyle evli olduğunu gördüyseniz:

  • Kötü giden veya sizi kötü etkileyen şeyleri geride bırakmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada yaşlı adamla evli olmak deneyim kazanacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adamla evli olduğunu görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, bir organizasyona katılacağına, istihdam edeceğine yorulur.

Rüyada yaşlı biriyle evli olduğunu görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada evli olduğunu hissetmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli bir kadının gelinlik giydiğini görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada evli biriyle birlikte olmak anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine tabir olunur.

Rüyada evli insanın evlendiğini görmek kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli birini tekrar evlenirken görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments