Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı adam ve kadın görmek

Rüyada yaşlı adam ve kadın görmek

Rüyada yaşlı adam ve kadın görmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına delalettir.

Rüyada yaşlı adam ve kadın gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmamaya çalışmalısınız.

Rüyada yaşlı adam ve kadın görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın ve adam görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı bi adamla evlenmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı adamla beraber olmak helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına delalettir.

Rüyada yaşlı bir adamla konuşmak hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada yaşlı çirkin adam görmek insan içine çıkmak istemeyeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına yorulur.

Rüyada tanımadığı yaşlı adam görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine işarettir.

Rüyada beyaz saçlı yaşlı adam görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments