Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı bir adamla sevgili olmak

Rüyada yaşlı bir adamla sevgili olmak

Rüyada yaşlı bir adamla sevgili olmak kısmetlerin azalacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, şöhret elde edeceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı bir adamla sevgili olmak gördüyseniz:

  • Diplomatik davranıp, olayları en basit şekliyle ele alabilirsiniz.

Rüyada yaşlı bir adamla sevgili olmak kazançsız işler peşinde olmaya, cesaret ve inançla hareket edeceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı adamla sevgili olmak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine tabir olunur.

Rüyada çirkin yaşlı adam görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı adam eli öpmek hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı çirkin adam görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı bir adamla evli olduğunu görmek imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz saçlı yaşlı adam görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı adama aşık olmak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments