Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı bir adamla konuşmak

Rüyada yaşlı bir adamla konuşmak

Rüyada yaşlı bir adamla konuşmak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada yaşlı bir adamla konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı korkularınızı ya da endişelerinizi görmezden geliyor olabilirsiniz.

Rüyada yaşlı adamla konuşmak iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı bir adamla konuşmak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada namaz kılan yaşlı adam görmek rızkının genişleyeceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı adamla birlikte olmak ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına işarettir.

Rüyada yaşlı adam yıkamak hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı ve hasta adam görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada tanınan yaşlı adam görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına işarettir.

Rüyada yaşlı zengin adam görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, sıkıntılar son bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments