Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sayfa açmak

Rüyada sayfa açmak

Rüyada sayfa açmak maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına inanılır.

Rüyada sayfa açmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumlar aslında hiç açılmaması gereken başlıkların ortaya dökülmesi anlamına gelse de, olayları görmezden gelmek de, bir o kadar zor olabilir.

Rüyada sayfa açmak sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz sayfa görmek makam ve söz sahibi olacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere inanılır.

Rüyada boş sayfa görmek pek çok olumlu gelişmelere, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kuran sayfalarını görmek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına inanılır.

Rüyada sayfaları yırtık kuran görmek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sayfa çevirmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuranın ilk sayfasını okumak epey bir zarara uğrayacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurandan sayfa görmek yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments