Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda yasin okumak

Rüyada mezarda yasin okumak

Rüyada mezarda yasin okumak hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, dualarının gerçekleşeceğine, akıl vereceğine, beklenmedik kapıların açılmasına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına işarettir.

Rüyada mezarda yasin okumak gördüyseniz:

  • Biraz tutumlu olmak isteyeceksiniz.

Rüyada mezar başında yasin okumak yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta yasin okumak gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, borçlarının ödeneceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarda yasin okumak onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına inanılır.

Rüyada yasini şerifi okuduğunu görmek şansının ve bahtının açık olacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına inanılır.

Rüyada evde yasin okuduğunu görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına inanılır.

Rüyada kuran yasin okumak hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada camide yasin okumak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sesli yasin okumak bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments