Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yasin okurken görmek

Rüyada yasin okurken görmek

Rüyada yasin okurken görmek içini açmaya karar vereceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, hasta ise şifa bulacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yasin okurken gördüyseniz:

  • Yanlış nedenlerle imajınızı güçlendirmeniz durumunda, otorite konumundaki kişilerle veya resmi kurum ya da kuruluşlarla ilişkilerinizde çıkmazlar oluşabilir.

Rüyada birini yasin okurken görmek ters giden olayların düzeleceğine, dua alacağına, iş hayatının düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada yasin okurken uyanmak iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yasin okurken görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına inanılır.

Rüyada ezan okurken görmek hanenizde bolluk olacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, maddi gücünün azalacağına yorulur.

Rüyada kendini kuran okurken görmek kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada bir kişiyi kuran okurken görmek bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşı kuran okurken görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen birini kuran okurken görmek istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments