Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kuran okurken görmek

Rüyada kendini kuran okurken görmek

Rüyada kendini kuran okurken görmek çok iyi yerlere geleceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, kazançlı işler yapılacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini kuran okurken gördüyseniz:

  • Otorite pozisyonundaki kişilerle ilişkilerde veya seyahatler esnasında problemler yaşanabilir.

Rüyada kızını kuran okurken görmek bunun da rüya sahibine sorun olacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına inanılır.

Rüyada kuran okurken görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna inanılır.

Rüyada oğlunu kuran okurken görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuran okurken gülmek muradınıza ereceğinize, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü kuran okurken görmek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, nefsine uyacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına alamet eder.

Rüyada başkasını kuran okurken görmek güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuran okurken şaşırmak herhangi bir zarara uğranmayacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, mevkie edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuran okurken uyumak çok iyi bir duruma geleceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, yeni iş kollarına girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments