Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yasin okumaya çalışmak

Rüyada yasin okumaya çalışmak

Rüyada yasin okumaya çalışmak güzel günlerin sona ereceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, kafasının karışacağına, rahat bir döneme gireceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına inanılır.

Rüyada yasin okumaya çalışmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendi sözleriyle ya da kendileriyle ters düşebilir veya zıtlaşabilirler.

Rüyada yasin okumaya çalışmak akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına işaret eder.

Rüyada yasin suresini okumaya çalışmak aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kudreti ve cesareti bulacağına tabir olunur.

Rüyada yasin okunması görmek yokluk çekeceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yasin suresini okuyamamak sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada yasin okuyamamak ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, hak yiyeceğine işarettir.

Rüyada yasin suresinin okunduğunu görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına işaret eder.

Rüyada yasin okuyan görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına inanılır.

Rüyada evde yasin okutmak üzüleceğine ve hastalanacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments