Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yasin okumak ve dinlemek

Rüyada yasin okumak ve dinlemek

Rüyada yasin okumak ve dinlemek ayrıcalık elde edeceğine, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, daima zinde ve genç kalacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada yasin okumak ve dinlemek gördüyseniz:

  • Bir an önce nasıl yol alacağınızı tasarlamalısınız.

Rüyada yasin okumak ve dinlemek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yasin suresini dinlemek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, kişinin geri planda kalacağına işaret eder.

Rüyada yasin dinlemek yaşama sevincine kavuşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yasin dinlediğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine işarettir.

Rüyada yasini şerif dinlemek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada yasin suresini dinlediğini görmek huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine inanılır.

Rüyada birinin yasin okuduğunu görmek gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yasinin birinci sayfasını okumak yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments