Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yasin dinlemek

Rüyada yasin dinlemek

Rüyada yasin dinlemek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yasin dinlemek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenin veya tanınmanın zamanıdır.

Rüyada yasin dinlediğini görmek hakkı olanlara kavuşacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yasin dinlemek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yasin suresini dinlediğini görmek pek az kazanç getireceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına alamet eder.

Rüyada yasini şerif dinlemek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yasin suresini dinlemek almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, razı geleceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya rivayet etmektedir.

Rüyada yasin okumak ve dinlemek birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada adetliyken yasin okumak bol bol hayır duası alınacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, sebep olacağına inanılır.

Rüyada ölen birine yasin okumak geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments