Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşayan kişiyi öldü görmek

Rüyada yaşayan kişiyi öldü görmek

Rüyada yaşayan kişiyi öldü görmek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına işarettir.

Rüyada yaşayan kişiyi öldü gördüyseniz:

  • Bir an önce harekete geçmenizde fayda var.

Rüyada yaşayan kişinin öldüğünü duymak her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, sıkıntılarını atlatacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşayan bir kişinin öldüğünü görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşayan kişiyi öldü görmek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada yaşayan bir kişiyi ölmüş görmek gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, hayırla yad etmeye, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşayan kişinin ölüm haberini almak yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada yaşayan kişinin mezarını görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, hayattan yana keyif bulacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına yorulur.

Rüyada yaşayan birinin öldüğünü görüp ağlamak uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına delalet eder.

Rüyada yaşayan babanın öldüğünü görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, alkış alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments